ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ - ΜΑΡΤΙΟΣ 2022

φTREKKING PICO TURQUINO - Review of Sierra Maestra, Santiago de Cuba Province, Cuba - Tripadvisor

 

25/2 - 9 ή 13/3/2022  ΚΟΥΒΑ

Για το χειμώνα του 2022 ο ΕΟΣ Αθηνών σε συνεργασία με το ταξιδιωτικό γραφείο TREKKING HELLAS, οργανώνει ταξίδι στη μαγευτική ΚΟΥΒΑ με πρόγραμμα ορειβατικό, πεζοπορικό και τουριστικό.Ένα μοναδικό ταξίδι περιπέτειας, φύσης, πολιτισμού και ιστορικής μνήμης σε μία από τις ωραιότερες και πιο φιλόξενες χώρες του κόσμου. Θα εξερευνήσουμε την Κούβα από άκρη σε άκρη διασχίζοντας θαυμάσια εθνικά πάρκα με άγρια ζωή, καταρράχτες, ποτάμια με πυκνή βλάστηση, μαγκρόβια έλη, πεζοπορώντας σε εντυπωσιακά μονοπάτια στη Σιέρρα Μαέστρα, στο Βινιάλες και στις Λας Τεράσας, περιοχές με ιδιαίτερη φυσική ομορφιά και με πλήθος δραστηριοτήτων και προαιρετικά θα ανεβούμε στη ψηλότερη κορυφή της Κούβας την Πίκο Τουρκίνο (1972 μ.).

Αρχηγοί : Γιάννης Κορνάρος, Γιώργος Σιδηράς

1η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ : Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου στις 7:30 μ.μ. στα γραφεία μας ( Λέκκα 23 -25, 1ος όροφος, Αθήνα). Θα ακολουθήσει και δεύτερη μέσα στο επόμενο διάστημα.

1. ΝΕΟ - ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

2. ΝΕΟ - ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2021

The Top 10 Things to See and Do in Besalú, Catalonia

13 - 22/8/ 2021   ΙΣΠΑΝΙΑ

Για φέτος το καλοκαίρι ο ΕΟΣ Αθηνών σε συνεργασία με το ταξιδιωτικό γραφείο TREKKING HELLAS, οργανώνει ταξίδι στη μαγευτική Ισπανία με πρόγραμμα ορειβατικό, πεζοπορικό και τουριστικό.

Αρχηγός : Γιάννης Κορνάρος

1η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ : Πέμπτη 24 Ιουνίου στις 8.00 μ.μ. σε υπαίθριο χώρο ( αυλή Αγίου Δημητρίου Λουμπαρδιάρη στου Φιλοπάππου).

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ - ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 


ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2020

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2020   ΡΟΥΜΑΝΙΑ

Μπρασόβ-Σιμπίου-Πύργοι Δράκουλα-Σιγκισοάρα-Σαξωνικά χωριά - Ζωγραφ. μοναστήρια-Τιμισοάρα-Οραντέα-Νίκαια-Βέλικο Τάρνοβο

14 - 23 Αυγούστου

Για φέτος το καλοκαίρι ο ΕΟΣ Αθηνών ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ TREKKING HELLAS, σε αντικατάσταση του  ταξιδιού στη ΝΟΡΒΗΓΙΑ, διοργανώνει ένα  ταξίδι 10 ημερών στη ΡΟΥΜΑΝΙΑ , μία ασφαλή από τον κορονοϊό χώρα,  με εντυπωσιακά τοπία και οδικές διαδρομές, πανέμορφες πόλεις και χωριά και  πλήθος ιστορικών μνημείων.

Ένα μοναδικό ταξίδι εξερεύνησης, άγριας φύσης και δράσεων σε 4 (από τις 5) γεωγραφικές περιοχές της Ρουμανίας, 1) στην ιστορική γεμάτη μνημεία και φυσική ομορφιά Μολδαβία, 2) στην άγρια δεμένη με τους θρύλους Τρανσυλβανία με τα εκπληκτικά Καρπάθια και τις Μεσαιωνικές πόλεις, 3) στο παραδοσιακό γραφικό Μαραμούρες στο Βορρά, μακριά από τουριστικά στερεότυπα και 4) στο ήρεμο κεντροευρωπαϊκό Βανάτο με τις αρχοντικές πόλεις.

Αρχηγοί : Γιάννης Κορνάρος, Κάτια Μαρινάκη

1η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ : ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ

 


ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2020

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2020   ΝΟΡΒΗΓΙΑ

Φιόρδ - Βόρειο Ακρωτήρι - Νησιά Λοφότεν - Παγετώνες - Όσλο – Μπέργκεν – Τρόντχαημ - Τρόμσο – Άλτα - Γκαηρανγκερ

13 - 23 Αυγούστου

Για φέτος το καλοκαίρι ο ΕΟΣ Αθηνών ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ TREKKING HELLAS, σε αντικατάσταση του αναβληθέντος ταξιδιού σε ΑΡΙΖΟΝΑ-ΑΛΑΣΚΑ-ΧΑΒΑΗ , οργανώνει ένα  ταξίδι 10  ημερών στην ΝΟΡΒΗΓΙΑ , μια ασφαλή από τον κορονοϊό χώρα  με πανέμορφα τοπία,διαδρομές και πόλεις, με πλήθος ιστορικών μνημείων.

Ένα μοναδικό ταξίδι εξερεύνησης, άγριας φύσης και δράσεων και στις 3 γεωγραφικές περιοχές της Νορβηγίας, 1) στον ήρεμο ηλιόλουστο Νότο, 2) στο εντυπωσιακό δυτικό τμήμα με τα εκπληκτικά φιόρδ, τα άγρια βουνά με τους παγετώνες και τις αλπικές λίμνες  και τις άπειρες πεζοπορίες και δραστηριότητες και 3) στον πολικό βορρά  με το Βόρειο Ακρωτήρι, τα μοναδικά νησιά, την τούνδρα και την άγρια φύση.

1η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ : 18 Ιουνίου στις 19:30 στου Φιλοπάππου, έξω από τον Αγ. Δημήτριο το Λουμπαρδιάρη.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ - ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Αρχηγοί : Γιάννης Κορνάρος, Κάτια Μαρινάκη

 

 


ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2020

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2020   ΑΡΙΖΟΝΑ - ΑΛΑΣΚΑ - ΧΑΒΑΗ

Γκραν Κάνυον - Κολοράντο - Μόνιουμεντ Βάλλεϋ - Εθνικά πάρκα Γιούτα - Μακ Κίνλεϋ - Φιόρδ Αλάσκας- Ανκορεητζ - Φαίρμπανκς - Περλ Χάρμπορ - Ηφαίστεια ΧαβάηςΧονολουλου - νησί Καουαϊ.

Για φέτος το καλοκαίρι ο ΕΟΣ Αθηνών ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ TREKKING HELLAS, εξορμά σε τρεις από τις ωραιότερες περιοχές της Ηνωμένων Πολιτειών, στην Αριζόνα-Γιούτα, στην Αλάσκα και στα νησιά της Χαβάης ή στην Καλιφόρνια (κατ΄επιλογή), σε ένα μοναδικό ταξίδι εξερεύνησης και άγριας φύσης, με πρόγραμμα ορειβατικό, πεζοπορικό και τουριστικό.

Το πλήρες πρόγραμμα θα είναι 23 ημερών (3 εβδομάδων) και θα καλύψει όλες τις περιοχές. Μπορεί κανείς να επιλέξει αν θέλει να κάνει  17 ημέρες (2 εβδομάδες) με τρεις επιλογές :

Α ) 1η και 2η εβδομάδα (Αριζόνα - Αλάσκα)  από 7 – 23 Αυγ.   ή

Β) 2η και 3η εβδομάδα  (Αλάσκα - Χαβάη) από 14 – 30 Αυγ. ή

Γ) 2η και 3η εβδομάδα (Αλάσκα – Καλιφόρνια) από 14 έως 30 Αυγ.

Και βέβαια όσοι θέλουν το πλήρες πρόγραμμα 23 ημερών :

Αριζόνα – Αλάσκα – Χαβάη ή Καλιφόρνια από 7 έως 30 Αυγούστου.

Αρχηγοί : Γιάννης Κορνάρος, Κάτια Μαρινάκη

ΔΗΛΩΣΕΙΣ    ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ  : Στη γραμματεία του ΕΟΣ Αθηνών,  Λέκκα 23-25,  1ος όροφος,  τηλ. 210-3212355       5- 8 μ.μ. Τρίτη έως Παρασκευή.

1η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ : Τρίτη 25 Φεβρουαρίου στις 7:30 - 9:00 μ.μ. στα γραφεία του συλλόγου.

1. ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ            -          2. ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 


ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2020

20 - 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2020   ΙΑΠΩΝΙΑ

O ΕΟΣ Αθηνών ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ EVIS TOURS, εξορμά στην Ιαπωνία σε ένα μοναδικό ταξίδι, με πρόγραμμα ορειβατικό, πεζοπορικό και τουριστικό. Μία περιπλάνηση 10 ημέρων (από 20 - 30 Αυγούστου) στη χώρα του Ανατέλλοντος ήλιου με διαμονή σε ευπρεπές τριάστερο ξενοδοχείο εντός του Τόκιο, στο κεντρικό και μεγαλύτερο από τα νησιά που απαρτίζουν την Ιαπωνία.

Πέρα από την αυτοκρατορική πρωτεύουσα της Ιαπωνίας, θα πεζοπορήσουμε απο τη βάση έως τη κορυφή του όρους Τακάο, μία απο τις πλησιέστερες φυσικά πανέμορφες περιοχές έξω απο το κέντρο της πόλης. Συνέχεια της εξόρμησής μας αποτελεί το όρος Μίτακε και η δασική κοιλάδα Rock Garden. Πρόκειται για ένα βουνό στο Εθνικό Πάρκο Chichibu Tama Kai,κοντά στο Τόκιο, καλύπτοντας πάνω από 1250 τετραγωνικά χιλιόμετρα δασωμένα βουνά, λόφους, φαράγγια και μερικές αγροτικές πόλεις. Στη συνέχεια κατευθυνόμαστε προς τη κορυφή του όρους Χινόντε μέσω δασικού μονοπατιού

Δεν ξεχνάμε φυσικά το όρος Φούτζι το ψηλότερο βουνό της Ιαπωνίας και ενεργό ηφαίστειο, με 3.776 μέτρα πάνω από το επίπεδο της θάλασσας , περίπου εκατό χιλιόμετρα νοτιοδυτικά του Τόκιο.

Επόμενη πεζοπορία το όρος Χακόνε, ένα σύνθετο ηφαίστειο στο νομό Kanagawa, περπάτημα στη λίμνη Ashi και την ηφαιστεική κοιλάδα Owakudani.

Τις δύο τελευταίες μέρες θα τις αφιερώσουμε στο κέντρο του Τόκιο και κατ επέκταση στα πιο δημοφιλή ,πολιτισμικά και πολιτιστικά αξιοθέατα του όπως: Πάρκο UENO, Shinjuku, Harajuku, Skytree, Digital Museum, Tsukiji, Shibuya, Zojoji Temple, Imperial Palace, Ginza

Αρχηγοί : Στέφανος Μόσχος, Εβελίνα Φραγκιά, Αλέξανδρος Ασωνίτης.

1. ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ   

2. ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΔΗΛΩΣΕΙΣ   ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ  : Στη γραμματεία του ΕΟΣ Αθηνών,  Λέκκα 23-25,  1ος όροφος,  τηλ. 210-3212355      5- 8 μ.μ.,Τρίτη έως Παρασκευή

1η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ : Παρασκευή 6 Μαρτίου στις 7:30 μ.μ. στα γραφεία του συλλόγου.


ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ - ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ 2019 - 20

21/12/2019 - 6/1/2020 ΚΑΜΠΟΤΖΗ - ΤΑΫΛΑΝΔΗ

Ο ΕΟΣ Αθηνών σε συνεργασία με το τουριστικό γραφείο MELIKOKIS TOURS διοργανώνει για τα Χριστούγεννα-Πρωτοχρονιά 2019-2020 ταξίδι, με πρόγραμμα πεζοπορικό στην Καμπότζη και Ταϋλάνδη.

Μία Καμπότζη όπως την βλέπουν λίγοι. Σε αντίθεση με τα καθιερωμένα, τυπικά, γρήγορα προγράμματα, ως μέλη της ορειβατικής οικογένειας επιλέξαμε έναν διαφορετικό και μοναδικό τρόπο να δούμε την Καμπότζη.

Αυτό μας προσφέρει δυνατότητες πρόσβασης σε μέρη που λίγοι μπορούν να έχουν και μοναδικές εμπειρίες. Η εκδρομή απευθύνεται σε όλους όσους έχουν διάθεση για πεζοπορία, απολαμβάνοντας με όλες τις αισθήσεις, τόσο το φυσικό περιβάλλον, όσο και το πολιτισμικό. Ένα μικρό σακίδιο στις πορείες και φύγαμε.

Η Ταϋλάνδη επίσης ξεχωριστή, μας φιλοξενεί για να την γνωρίσουμε από κοντά με την πολυποίκιλη ιστορία της.

Eνημερωτική συνάντηση θα γίνει την  Τρίτη 22 Οκτωβρίου στις 19:30 στα γραφεία του συλλόγου.

Δηλώσεις: Στα γραφεία του συλλόγου Λέκκα 23-25 , τηλ. 2103212355, Τρίτη – Παρασκευή 5 – 8 μ.μ.

Αρχηγός : Κάτια Μαρινάκη

Αναλυτικό πρόγραμμα - Γενικές πληροφορίες: Δείτε το συνημμένο αρχείο εδώ


ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2019

Related image

10 - 31/8/2019 ΚΙΝΑ - ΘΙΒΕΤ

Για φέτος το καλοκαίρι ο ΕΟΣ Αθηνών εξορμά σε τρεις από τις ωραιότερες περιοχές της Κίνας, τη Βόρεια Κίνα , την Κεντρική Κίνα και το Θιβέτ, σε ένα ταξίδι οργανωμένο από το ταξιδιωτικό γραφείο ΜΕΛΙΚΟΚΗΣ ΤΟΥΡΣ με πρόγραμμα ορειβατικό, πεζοπορικό και τουριστικό.

Θα επισκεφθούμε υπερσύγχρονες μεγαλουπόλεις,  μοναδικά μνημεία της Ουνέσκο, αρχαιολογικούς χώρους των αρχαίων Κινέζικων βασιλείων, μουσεία , ιστορικά Βουδιστικά και Ταοϊστικά μοναστήρια, γραφικές παραδοσιακές κωμοπόλεις, και εκπληκτικές βραχογραφίες και λατρευτικά σπήλαια. Θα πεζοπορήσουμε  σε εντυπωσιακά εθνικά πάρκα  με μοναδικά γεωλογικά φαινόμενα και πετρώματα  και θα περιπλανηθούμε σε ιερά βουνά πάνω σε σκαλιστά σε βράχια μονοπάτια. Θα ανεβούμε σε κορυφές 3.000 μ. και σε χαμηλότερες βράχινες βελόνες και θα διασχίσουμε τον Γιανγκτσε με ποταμόπλοιο και τον Κίτρινο ποταμό με βάρκες και παραδοσιακές σχεδίες. Θα εξερευνήσουμε τη Μογγολική έρημο με τζηπ και καμήλες , τις απόκοσμες  στέππες (grasslands) με τα πόδια και με άλογα και θα διασχίσουμε με τον Υπερθιβετιανό σιδηρόδρομο , ένα θαύμα της σύγχρονης τεχνολογίας, οροπέδια, παγετώνες και οροσειρές.

Στο Θιβέτ, οδικά με τζηπ, θα φθάσουμε ως τη βορεινή πλευρά του Έβερεστ επισκεπτόμενοι ιστορικά μοναστήρια, στούπες και όμορφα χωριά, αλπικές κρυστάλλινες λίμνες, διάσελα στα 5.000 μ., απέραντα οροπέδια και τον ιερό ποταμό Βραχμαπούτρα. Και βέβαια θα θαυμάσουμε την πλούσια χλωρίδα και άγρια ζωή της περιοχής με μοναδικά ζώα και ερπετά. Τέλος θα γνωρίσουμε τους φιλικούς, ιδιαίτερους κατοίκους της χώρας αυτής και τις διαφορετικές εθνότητες και πολιτισμούς (Χαν, Θιβετιανούς, Μογγόλους, Χουι, κλπ.) με τις θρησκείες ,τις παραδόσεις, τους χορούς και την πλούσια κουζίνα τους. Θα μετακινηθούμε γρήγορα με αεροπλάνα και σύγχρονα πολυτελή τραίνα μεγάλων ταχυτήτων συντομεύοντας έτσι τις μακρινές αποστάσεις.

Η επόμενη ενημερωτική συνάντηση θα γίνει την  Τρίτη  28 Μαΐου στις 8:00 μ.μ. στα γραφεία του συλλόγου.

Δηλώσεις: Στα γραφεία του συλλόγου Λέκκα 23-25 , τηλ. 2103212355, Τρίτη – Παρασκευή 5 – 8 μ.μ.

Αρχηγοί : Γιάννης Κορνάρος, Κάτια Μαρινάκη

Αναλυτικό πρόγραμμα - Γενικές πληροφορίες: Δείτε το συνημμένο αρχείο εδώ


ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2019

Image result for τραπεζουντα ποντος

ΠΑΣΧΑ 2019 - ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑ - ΠΟΝΤΟΣ

Για φέτος το Πάσχα από 20 έως 29  Απριλίου ο ΕΟΣ Αθηνών εξορμά σε δύο από τις πιο ωραίες,  ιστορικές και άγνωστες περιοχές της Τουρκίας, την Ανατολία και τον Πόντο σε ένα ταξίδι οργανωμένο από το ταξιδιωτικό γραφείο ΜΕΛΙΚΟΚΗΣ ΤΟΥΡΣ  με πρόγραμμα ορειβατικό, πεζοπορικό και τουριστικό.

Θα επισκεφθούμε παραδοσιακές ανατολίτικες πόλεις,ιστορικά αξιοθέατα μνημεία της Ουνέσκο, Βυζαντινά, Γεωργιανά και Αρμένικα μοναστήρια και εκκλησίες, αρχαιολογικούς χώρους των Ουραρτίων και Χετταίων, ισλαμικά τεμένη, παζάρια και θερμά λουτρά, αρχαία φρούρια  και βέβαια τις ιστορικές βυζαντινές πόλεις Τραπεζούντα, Κερασούντα, Σαμψούντα,  Αμάσυα, Θεοδοσιούπολη,Τρίπολη κλπ.

Η 1η ενημερωτική συνάντηση θα γίνει την  Πέμπτη  21 Φεβρουαρίου στις 7.30 μ.μ. στα γραφεία του συλλόγου.

Δηλώσεις: Στα γραφεία του συλλόγου Λέκκα 23-25 , τηλ. 2103212355, Τρίτη – Παρασκευή 5 – 8 μ.μ.

Αρχηγοί: Γιάννης Κορνάρος,  Αλεξανδρος Ασωνίτης

Αναλυτικό πρόγραμμα - γενικές πληροφορίες: Δείτε το συνημμένο αρχείο εδώ


ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2018

Image result for καρθαγενηImage result for cotopaxi

10 - 27/8/2018  ΚΟΛΟΜΒΙΑ - ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΣ

Για φέτος το καλοκαίρι από 10 έως 27 Αυγούστου ο ΕΟΣ Αθηνών εξορμά σε δυο από τις ωραιότερες χώρες της Νότιας Αμερικής την ΚΟΛΟΜΒΙΑ και τον ΙΣΗΜΕΡΙΝΟ σε ένα ταξίδι οργανωμένο από ταξιδιωτικό γραφείο και με πρόγραμμα ορειβατικό, πεζοπορικό και τουριστικό.

Θα επισκεφθούμε γραφικές αποικιακές πόλεις, μνημεία της Ουνέσκο, αρχαιολογικούς χώρους προκολομβιανών αυτόχθονων πολιτισμών, μουσεία και ιστορικά μοναστήρια. Θα πεζοπορήσουμε σε μονοπάτια και κορυφές των Άνδεων, κάτω από ηφαίστεια, σε τροπικά δάση , σε φαράγγια και σε Αλτιπλάνος.

Τις περισσότερες μέρες θα μπορεί κανείς να επιλέξει τι πρόγραμμα θα ακολουθήσει, ορειβασία, πεζοπορία η τουρισμό και να πλαισιώσει την αντίστοιχη ομάδα.

Η ορειβατική ομάδα θα έχει τη δυνατότητα να ανεβεί σε δυο από τα πιο εντυπωσιακά και διάσημα βουνά της οροσειράς των Άνδεων. Το Νεβάδο δε Τολιμά ( 5215 μ.) στην Κολομβία και το Κοτοπάξι ( 5897μ.) στον Ισημερινό.

Οι πεζοπορίες θα είναι μικρής η μεσαίας αντοχής και δυσκολίας 2-6 ωρών και σε μεσαία υψόμετρα ως 3200 -3300 μ. σε μονοπάτια χωρίς τεχνική δυσκολία.

 Η 3η ενημερωτική συνάντηση θα γίνει την Τετάρτη 20 Ιουνίου στις 7.30 μ.μ. στα γραφεία του συλλόγου

Δηλώσεις και πληροφορίες : Στα γραφεία του συλλόγου Λέκκα 23-25 , τηλ. 2103212355, Τρίτη – Παρασκευή 5 – 8 μ.μ. ή στο email : eosathinon@yahoo.gr

Αρχηγοί: Γιάννης Κορνάρος, Γιώργος Σιδηράς

Αναλυτικό πρόγραμμα - γενικές πληροφορίες: Δείτε το συνημμένο αρχείο εδώ new-COLOMVIA


ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2018

1 - 10/4/2018 - ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Ο ΕΟΣ Αθηνών οργανώνει για το Πάσχα, σε συνεργασία με το ταξιδιωτικό γραφείο Sunflight, ταξίδι στην Ιταλία στην χερσόνησο του Αμάλφι.

Ελάτε να πεζοπορήσουμε στα μονοπάτια της περιοχής με το εκπληκτικό ορεινό τοπίο. Να περιηγηθούμε στα πλακόστρωτα δρομάκια και να ανακαλύψουμε το μοναδικό Αμάλφι και ταξιδεύοντας πίσω στον χρόνο να
απολαύσουμε την Νάπολη, την Πομπηία και το Κάπρι.

Αρχηγοί: Κάτια Μαρινάκη, Αλέξανδρος Ασωνίτης.

Κόστος: Εκτιμάται  στα 970 €. 

Για να εξασφαλιστεί ο χαμηλότερος δυνατός ναύλος αεροπορικού εισιτηρίου παρακαλούμε όσοι ενδιαφέρεστε να δηλώσετε έγκαιρα συμμετοχή

Κρατήσεις: Στη γραμματεία του συνδέσμου από Τρίτη έως Παρασκευή 5 – 8 το απόγευμα

Αναλυτικό πρόγραμμα - γενικές πληροφορίες: Δείτε το συνημμένο αρχείο εδώ


ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2017

23/12/2017 – 9/1/2018 - ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟ ΒΙΕΤΝΑΜ
Ο ΕΟΣ Αθηνών σε συνεργασία µε ταξιδιωτικό γραφείο οργανώνει το πρώτο ταξίδι της σειράς «Ινδοκίνα» στο Βιετνάμ. Αναλυτικό πρόγραμμα και πληροφορίες στη γραμματεία και στην ιστοσελίδα του Συνδέσμου.

Αρχηγοί: Κάτια Μαρινάκη, Αλέξανδρος Ασωνίτης.