ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2018

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2018 - ΠΑΤΑΓΟΝΙΑ

Ο ΕΟΣ Αθηνών οργανώνει σε συνεργασία με ταξιδιωτικό γραφείο για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά 2018 – 19, ταξίδι στην Παταγονία.

Ετοιμαστείτε για μια μοναδική εμπειρία, όπου θα γίνει το 5ήμερο trekking του Torres del Paine (Χιλή) και ένα επιπλέον στην Γή του Πυρός (Αργεντινή).

Από Ushuaia  στην Γη του Πυρός μέχρι το  El Chatlen θα απολαύσουμε όλη την μαγεία του μοναδικού αυτού τοπίου των Παταγόνων. Θα πλεύσουμε στα στενά του Μαγγελάνου βυθιζόμενοι στο πνεύμα των πάλαι ποτέ εξερευνήσεων. Σύντομα θα ακολουθήσει αναλυτικό πρόγραμμα και εκτιμώμενο κόστος, εφ’ όσον τηρηθούν οι ημερομηνίες καταβολής.

Επειδή το ταξίδι έχει απαιτήσεις πάσης φύσεως, η κατάσταση για δηλώσεις συμμετοχής έχει ανοίξει. Ο αριθμός θα είναι περιορισμένος. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Δηλώσεις: Στα γραφεία του συλλόγου Λέκκα 23-25 , τηλ. 2103212355, Τρίτη – Παρασκευή 5 – 8 μ.μ.

Αρχηγοί: Κάτια Μαρινάκη, Αλέξανδρος Ασωνίτης.


ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2018

1 - 10/4/2018 - ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Ο ΕΟΣ Αθηνών οργανώνει για το Πάσχα, σε συνεργασία με το ταξιδιωτικό γραφείο Sunflight, ταξίδι στην Ιταλία στην χερσόνησο του Αμάλφι.

Ελάτε να πεζοπορήσουμε στα μονοπάτια της περιοχής με το εκπληκτικό ορεινό τοπίο. Να περιηγηθούμε στα πλακόστρωτα δρομάκια και να ανακαλύψουμε το μοναδικό Αμάλφι και ταξιδεύοντας πίσω στον χρόνο να
απολαύσουμε την Νάπολη, την Πομπηία και το Κάπρι.

Αρχηγοί: Κάτια Μαρινάκη, Αλέξανδρος Ασωνίτης.

Κόστος: Εκτιμάται  στα 970 €. 

Για να εξασφαλιστεί ο χαμηλότερος δυνατός ναύλος αεροπορικού εισιτηρίου παρακαλούμε όσοι ενδιαφέρεστε να δηλώσετε έγκαιρα συμμετοχή

Κρατήσεις: Στη γραμματεία του συνδέσμου από Τρίτη έως Παρασκευή 5 – 8 το απόγευμα

Αναλυτικό πρόγραμμα - γενικές πληροφορίες: Δείτε το συνημμένο αρχείο εδώ


ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2017

23/12/2017 – 9/1/2018 - ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟ ΒΙΕΤΝΑΜ
Ο ΕΟΣ Αθηνών σε συνεργασία µε ταξιδιωτικό γραφείο οργανώνει το πρώτο ταξίδι της σειράς «Ινδοκίνα» στο Βιετνάμ. Αναλυτικό πρόγραμμα και πληροφορίες στη γραμματεία και στην ιστοσελίδα του Συνδέσμου.

Αρχηγοί: Κάτια Μαρινάκη, Αλέξανδρος Ασωνίτης.