Άνοιξαν οι Αιτήσεις για το 2019

Περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες εγγραφής εδώ

Δυνατότητα πληρωμής με χρεωστικές ή πιστωτικές κάρτες.

Για πληροφορίες, εγγραφές, ενημέρωση, διευκρινήσεις και ότι άλλο μπορεί να χρειαστείτε:  Ελίζα Μπίλλη τηλ. Επικοινωνίας 6957737353,  akadimia@eosathinon.gr

H Ακαδημία σκι του Ε.Ο.Σ. Αθηνών είναι η παλαιότερη και μεγαλύτερη ακαδημία σκι στην Ελλάδα.

Η Ακαδημία του ΕΟΣ ΑΘΗΝΩΝ λειτουργεί με:

Φιλοσοφία: Εξοικείωση με τη φύση, εξερεύνηση όλης της έκτασης των 3 Χιονοδρομικών κέντρων Παρνασσού και την γεωγραφική και ιστορική περιαγωγή των όμορων Όρεων Παρνασσού. Διαμόρφωση χιονοδρόμων και αγωνιστικών χαρακτήρων υπό υγιείς και ασφαλείς προϋποθέσεις.

Απευθύνεται: Η Ακαδημία απευθύνεται σε παιδιά οικογενειών που ενδιαφέρονται να βελτιώσουν τις τεχνικές τους δεξιότητες στο σκι και παράλληλα να κοινωνικοποιηθούν αθλητικά μέσα από την άσκηση στη φύση. Τα παιδιά δύνανται να ακολουθήσουν Χιονοδρομική Αθλητική σταδιοδρομία ή να εξελίξουν την τεχνική τους μέχρι και το Αγωνιστικό επίπεδο.

Σκοπός και ηλικίες

Ανώτατη Ομάδα (προ-αγωνιστική): Για Παιδιά ν που έχουν παρακολουθήσει ήδη την μεθοδολογία της Ακαδημίας τουλάχιστον για ένα έτος και που το επίπεδο τους κρίνεται ικανό.

Προετοιμασία Παιδιών στην Αγωνιστική χιονοδρομία καταβάσεων από το επίπεδο 3 (σκι σε όλες τις πίστες, εκτός πιστών, όλα τα χιόνια και προπόνηση σε πόρτες). Η μεθοδολογία συμπεριλαμβάνει ασκήσεις εντός και εκτός αγωνιστικού στίβου για τα Αγωνίσματα της Γιγαντιαίας Τεχνικής Κατάβασης και της Τεχνικής Κατάβασης (για την ΤΚ τα παιδιά θα πρέπει να έχουν πρόσθετα προστατευτικά). Εισαγωγή στο Αγώνισμα του freestyle skiing μετά το μεσημεριανό διάλειμμα. Η ανώτατη ομάδα προετοιμάζει και τροφοδοτεί με παιδιά την αθλητική ομάδα της κατηγορίας Παμπαίδων - Παγκορασίδων (γεν 2007-2008)

Μέγιστος αριθμός παιδιών 12 με 2 προπονητές

Για Παιδιά της 4ης τάξης της Ακαδημίας

Προετοιμασία Παιδιών στην Αγωνιστική χιονοδρομία καταβάσεων από το επίπεδο 3 (σκι σε όλες τις πίστες, εκτός πιστών, όλα τα χιόνια και προπόνηση σε πόρτες). Η μεθοδολογία συμπεριλαμβάνει ασκήσεις εντός και εκτός αγωνιστικού στίβου για τα Αγωνίσματα της Γιγαντιαίας και Τεχνικής Κατάβασης.
Συμμετοχή σε όλους τους Αγώνες που διοργανώνει το Χιονοδρομικό Κέντρο.

Μέγιστος αριθμός παιδιών 8

Για τα Παιδιά της 3ης τάξης της Ακαδημίας

Προετοιμασία Παιδιών στην Αγωνιστική χιονοδρομία καταβάσεων από το επίπεδο 2 (στεμ) (να μπορούν να ελίσσονται σε όλες τις πίστες) διδαχή του γνωστικού αντικειμένου της χιονοδρομίας καταβάσεων με μεθοδολογία που θα τους φέρει στην Αγωνιστική Τεχνική και στην εισαγωγή σε αγωνιστικό στίβο Γιγαντιαίας Τεχνικής Κατάβασης.
Εδώ τα παιδιά μπορούν να δηλώσουν ημέρα (Σάββατο ή Κυριακή)

  Μέγιστος αριθμός παιδιών 6 (εξαρτάται από την ηλικία και το επίπεδο).

Για τα Παιδιά της 2ης τάξης της Ακαδημίας

Προετοιμασία Παιδιών στην Αγωνιστική χιονοδρομία καταβάσεων από το επίπεδο snow plow (να στρίβουν και σταματάνε, και να μπορούν να πάρουν το πιατάκι) διδαχή του γνωστικού αντικειμένου της χιονοδρομίας καταβάσεων με μεθοδολογία που θα τους φέρει να μπορούν να κάνουν καλό σκι σε όλες τις πίστες και στην εισαγωγή σε πόρτες (αγωνιστικό στίβο).
Τα παιδιά μπορούν να δηλώσουν ημέρα (Σάββατο ή Κυριακή)

 Μέγιστος αριθμός παιδιών 4 (εξαρτάται από την ηλικία και το επίπεδο) ή 8 με 2 προπονητές

Για τα αρχάρια Παιδιά

Για τα αρχάρια Παιδιά που δεν έχουν ξανακάνει σκι διδαχή του γνωστικού αντικειμένου της χιονοδρομίας με παιγνιώδης μορφές εντός περιφραγμένου πάρκου. Στην κατηγορία αυτή το μάθημα ξεκινάει στις 10:00 και αποκλειστικά στην Φτερόλακκα.
Τα παιδιά μπορούν να δηλώσουν ημέρα (Σάββατο ή Κυριακή)

Μέγιστος αριθμός παιδιών 10 με 2 προπονητές

 

Λεπτομέρειες

Τόπος: Χιονοδρομικά κέντρα Παρνασσού, κατά προτίμηση Φτερόλακκα

Διάρκεια: 10 Σάββατα και Κυριακές σε περιθώριο 14 ΣΚ (πρόβλεψη φυσικών φαινόμενων και ρεπό 16-17/02/2019), από 12-13/01/19 έως 13-14/04/19. 10 Σάββατα ή Κυριακές. Στην εγγραφή 10 ημερών μπορεί να εκτελεστεί σε 5 Σάββατα και Κυριακές μόνο αν προηγηθεί συνεννόηση με την Διεύθυνση της Ακαδημίας και αφού κλειδώσουν τα συγκεκριμμένα Σαββατοκύριακα.

Ωράριο:

  • 08:30 συνάντηση στο Chalet της Φτερόλακκας 1860μ ή Ταμείο αναβατήρα 7 Ήρα, Φτερόλακκα 1640μ. Αν η Φτερόλακκα δεν είναι ανοιχτή η προπόνηση θα γίνει στα Κελάρια με συνάντηση στην βάση της τηλεκαμπίνας Αφροδίτης στο υψόμετρο 1750μ.
  • 09:00 αρχή προπόνησης
  • 12:00 Διάλειμμα (όλοι μαζί)
  • 13:00 Περιήγηση στα υπόλοιπα κέντρα Παρνασσού εντός και εκτός πιστών
  • 15:30 τέλος προπόνησης

Ειδική Συνδρομή Συμμετοχής στην Ακαδημία:

Έκπτωση 20% Έκπτωση 10% Ειδική Συνδρομή
Πακέτο για πληρωμή έως 16/11/2018 για πληρωμή έως 14/12/2018 από 15/12/2018
Ακαδημία 20 ημερών (120 ωρών) 520.00 € 585.00 € 650.00 €
Ακαδημία 10 ημερών (60 ωρών) 312.00 €  351.00 € 390.00 €
Ακαδημία  5 διαδοχικών ημερών (30 ωρών) 232.00 € 261.00 € 290.00 €
Ακαδημία 3 διαδοχικών ημερών (18 ωρών) 192.00 € 216.00 € 240.00 €

Στις παραπάνω τιμές παρέχεται επιπλέον Έκπτωση 10% για οικογένειες με άνω του ενός (1) παιδιών στην Ακαδημία (Το 1ο παιδί πληρώνει ακέραιο το ποσό και κάθε επόμενο θα έχει έκπτωση 10%).

Νέο! Ειδική Συνδρομή Συμμετοχής Γονέων στην Ακαδημία:

Φέτος προβλέψαμε και ημερήσιο πρόγραμμα εκμάθησης για γονείς μαθητών της Ακαδημίας για 3 ώρες μάθημα ανά ημέρα χιονοδρομικής απασχόλησης των παιδιών.

Η ειδική συνδρομή για τις εγγραφές αυτές έχει ως εξής:

Έκπτωση 20% Έκπτωση 10% Ειδική Συνδρομή
Πακέτο για πληρωμή έως 16/11/2018 για πληρωμή έως 14/12/2018 από 15/12/2018
Γονείς 10 ημερών (30 ωρών) 360.00 € 405.00 € 450.00 €
Γονείς 5 ημερών (15 ωρών) 180.00 € 202.50 € 225.00 €

 

Για εγγραφές και πληρωμές συνδρομών

Δημιουργήστε προφίλ (του κηδεμόνα) και μετά υποβάλετε την κάθε αίτηση εγγραφής των παιδιών στο http://eos.qubiteq.gr

Σε κάθε πληρωμή παρέχεται δυνατότητα πληρωμής έως και σε 3 άτοκες δόσεις σε πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα δόσεων.

Δεν θα γίνουν δεκτές πληρωμές σε μετρητά ή μεταφορές σε τραπεζικό λογαριασμό.

Σε περίπτωση μη ολοκλήρωσης προγραμμάτων λόγω καιρικών συνθηκών ή/και ανεπαρκούς χιόνωσης θα επιστραφούν αναλογικά οι καταβληθείσες συνδρομές.

Μεταφορά:

α) Ευθύνη οικογένειας, προσέλευσης και αναχώρησης (δεν είναι απαραίτητη η παραμονή της οικογένειας στο κέντρο, τα παιδιά πλαισιώνονται από τους προπονητές τους καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας).

β) Φέτος η μεταφορά παιδιών/γονιών αυθημερόν από/προς Αθήνα θα γίνεται και με Πούλμαν είτε του Σχολείου είτε του ΕΟΣ Αθηνών (μέσω ταξιδιωτικού γραφείου με συνοδούς δασκάλους μας). Στην περίπτωση αυτή η μεταφορά θα προπληρώνεται αναλογικά με το πακέτο απευθείας στο ταξιδιωτικό γραφείο.

Γεύμα: Ευθύνη οικογένειας ως προς τα χρήματα ή την προετοιμασία ελαφριού μεσημεριανού γεύματος νερού ή και χυμού (όχι ως προς την συνοδεία ή φύλαξη). Κάθε χρόνο οργανώνουμε για την Ακαδημία μας παιδικό εκπτωτικό μενού διαθέσιμο στο εστιατόριο του χιονοδρομικού κέντρου. Επίσης στην περίπτωση μεταφοράς με Πούλμαν θα υπάρξει στάση κατά την επιστροφή για κυρίως γεύμα.

Εξοπλισμός: Ευθύνη οικογένειας, μπότες, σκι, μπαστούνια (καλό είναι να τα ενοικιάζετε σαιζόν, για να χρησιμοποιεί το παιδί πάντα τα ίδια υλικά αφενός και αφετέρου να σας κοστίσει πολύ πιο φθηνά, μπορούμε να σας συστήσουμε καταστήματα με τα οποία συνεργαζόμαστε που ενοικιάζουν καινούργια υλικά σε πολύ προσιτές τιμές), 2 ζεύγη χιονοδρομικά γάντια (το ένα με τα 4 δάχτυλα ενωμένα), μάσκα, σκουφί, κράνος και προστατευτικά, μπουφάν κ’ παντελόνι σκι, σακίδιο πλάτης που θα περιέχει όσα δεν χρειάζονται να φορεθούν, αντιηλιακή κρέμα, νερό, το γεύμα, τυχόν φαρμακευτική αγωγή κ’ απρεσκι παπούτσια. + 1 φουλάρι ή μαντήλι.

Υπεύθυνη επικοινωνίας: Για πληροφορίες, εγγραφές, ενημέρωση, διευκρινήσεις και ότι άλλο μπορεί να χρειαστείτε κα Ελίζα Μπίλλη τηλ. Επικοινωνίας 6957-737353 καθημερινά 19:00-21:00 και akadimia@eosathinon.gr