Εγγραφείτε τώρα στην Ακαδημία μας:

Άνοιξαν οι Αιτήσεις για το 2018

Περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες εγγραφής εδώ

Δυνατότητα πληρωμής με χρεωστικές ή πιστωτικές κάρτες.

Για πληροφορίες, εγγραφές, ενημέρωση, διευκρινήσεις και ότι άλλο μπορεί να χρειαστείτε:  Σόφη Γκρίτση τηλ. Επικοινωνίας 6972004973  [email protected]

H Ακαδημία σκι του Ε.Ο.Σ. Αθηνών είναι η παλαιότερη και μεγαλύτερη ακαδημία σκι στην Ελλάδα.

Η Ακαδημία του ΕΟΣ ΑΘΗΝΩΝ λειτουργεί με

Φιλοσοφία: Διαμόρφωση χιονοδρόμων και αγωνιστικών χαρακτήρων υπό υγιείς και ασφαλείς προϋποθέσεις, εξοικείωση με την φύση, εξερεύνηση όλης της έκτασης των 3 Χιονοδρομικών κέντρων Παρνασσού και την γεωγραφική και ιστορική περιαγωγή των όμορων Όρεων Παρνασσού.

Απευθύνεται: Η Ακαδημία απευθύνεται σε παιδιά οικογενειών που ενδιαφέρονται να ακολουθήσουν Χιονοδρομική Αθλητική σταδιοδρομία ή που επιθυμούν να εξελίξουν την τεχνική τους μέχρι και το Αγωνιστικό επίπεδο.

Σκοπός και ηλικίες:

Ανώτατη Ομάδα: Για Παιδιά 9,10, 11 και12 ετών που έχουν παρακολουθήσει ήδη  την μεθοδολογία της Ακαδημίας τουλάχιστον για ένα έτος και που το επίπεδο τους κρίνεται ικανό Προετοιμασία Παιδιών στην Αγωνιστική χιονοδρομία καταβάσεων από το επίπεδο 3 (σκι σε όλες τις πίστες, εκτός πιστών, όλα τα χιόνια και προπόνηση σε πόρτες). Η μεθοδολογία συμπεριλαμβάνει ασκήσεις εντός και εκτός αγωνιστικού στίβου για τα Αγωνίσματα της Γιγαντιαίας Τεχνικής Κατάβασης και της Τεχνικής Κατάβασης (για την ΤΚ τα παιδιά θα πρέπει να έχουν πρόσθετα προστατευτικά). Εισαγωγή στο Αγώνισμα του freestyle skiing μετά το μεσημεριανό διάλειμμα. Η ανώτατη ομάδα προετοιμάζει και τροφοδοτεί με παιδιά την αθλητική ομάδα  της κατηγορίας Παμπαίδων – Παγκορασίδων (γεν 2006-2007)

Μέγιστος αριθμός παιδιών 12 με 2 προπονητές

Για Παιδιά 8, 9 και 10 Ετών Προετοιμασία Παιδιών στην Αγωνιστική χιονοδρομία καταβάσεων από το επίπεδο 3 (σκι σε όλες τις πίστες, εκτός πιστών, όλα τα χιόνια και προπόνηση σε πόρτες). Η μεθοδολογία συμπεριλαμβάνει ασκήσεις εντός και εκτός αγωνιστικού στίβου για τα Αγωνίσματα της Γιγαντιαίας και Τεχνικής Κατάβασης.

Συμμετοχή σε όλους τους Αγώνες που διοργανώνει το Χιονοδρομικό Κέντρο.

Μέγιστος αριθμός παιδιών

Για τα Παιδιά  6, 7, 8 και 9 ετών από το επίπεδο 2 (στεμ) (να μπορούν να ελίσσονται  σε όλες τις πίστες) διδαχή του γνωστικού αντικειμένου της χιονοδρομίας καταβάσεων με μεθοδολογία που θα τους φέρει στην Αγωνιστική Τεχνική και στην εισαγωγή σε αγωνιστικό στίβο Γιγαντιαίας Τεχνικής Κατάβασης.

Εδώ τα παιδιά μπορούν να δηλώσουν ημέρα (Σάββατο ή Κυριακή)

Μέγιστος αριθμός παιδιών 6 (εξαρτάται από την ηλικία και  το επίπεδο).

Για τα Παιδιά 4, 5,6 και 7 ετών από το επίπεδο snow plow (να στρίβουν και σταματάνε, και να μπορούν να πάρουν το πιατάκι) διδαχή του γνωστικού αντικειμένου της χιονοδρομίας καταβάσεων με μεθοδολογία που θα τους φέρει να μπορούν να κάνουν καλό σκι σε όλες τις πίστες και στην εισαγωγή σε πόρτες (αγωνιστικό στίβο).

Τα παιδιά μπορούν να δηλώσουν ημέρα (Σάββατο ή Κυριακή)

Μέγιστος αριθμός παιδιών 4 (εξαρτάται από την ηλικία και  το επίπεδο) ή 8 με 2 προπονητές

Τόπος: Χιονοδρομικά κέντρα Παρνασσού, κατά προτίμηση Φτερόλακκα

Διάρκεια: 10 Σάββατα και Κυριακές (για τα παιδιά 9, 10, 11 και 12 ετών)  σε περιθώριο 13 ΣΚ (πρόβλεψη φυσικών φαινόμενων και ρεπό 03-04/03/2018 ), από 06-07/01/18 έως 7-8/04/18.

10 Σάββατα ή Κυριακές (για τα παιδιά 4, 5, 6, 7 και 8 ετών.).

Ωράριο:

  • 08:30 συνάντηση στο Chalet της Φτερόλακκας 1860μ ή

Ταμείο αναβατήρα 7 Ήρα, Φτερόλακκα 1640μ. Αν η Φτερόλακκα δεν είναι ανοιχτή η προπόνηση θα γίνει στα Κελάρια με συνάντηση στην βάση της τηλεκαμπίνας Αφροδίτης στο υψόμετρο 1750μ.

  • 09:00 αρχή προπόνησης
  • 12:00 Διάλειμμα (όλοι μαζί)
  • 13:00 Περιήγηση στα υπόλοιπα κέντρα Παρνασσού εντός και εκτός πιστών
  • 15:30 τέλος προπόνησης

Συνδρομή συμμετοχής στην Ακαδημία

  • 550 Ευρώ το παιδί για 120 ώρες (20 μέρες) χιονοδρομικής απασχόλησης για τα παιδιά 9, 10, 11 και 12 ετών.
  • 320  Ευρώ το παιδί για 60 ώρες (10 μέρες) χιονοδρομικής απασχόλησης για τα παιδιά 4, 5, 6, 7, και 8 ετών.

Έκπτωση 10% για οικογένειες με 2 ή 3 παιδιά στην Ακαδημία (Το 1ο παιδί πληρώνει ακέραιο το ποσό και το 2ο  και το 3ο  έχουν έκπτωση 10%)

Για εγγραφές και πληρωμές συνδρομών:

Δημιουργήστε προφίλ (του κηδεμόνα) και μετά υποβάλετε την κάθε αίτηση εγγραφής των παιδιών  στο http://eos.hotech.gr με τα

γνωστά προνόμια σε περίπτωση 2ου + παιδιού μέχρι 30/10/2017 μπορείτε να πληρώσετε την συνδρομή σας από μία έως 6 δόσεις με πιστωτική κάρτα.

Από 1/11/2017 έως 15/12/ 2017 από 1 έως 3 δόσεις πάλι με πιστωτική κάρτα και τέλος όλες η εγγραφές πέραν τις 16/12/2017 μπορούν να πληρωθούν σε μία δόση (ακέραιο όλο το ποσό) χρησιμοποιώντας πιστωτική ή χρεωστική κάρτα. Δεν θα γίνουν δεκτές πληρωμές σε μετρητά ή μεταφορές σε τραπεζικό λογαριασμό.

Συνδρομές μικρών προγραμμάτων (δεν συνιστώνται):

  • 230 Ευρώ για 5 μέρες
  • 190 Ευρώ για 3 μέρες

Σε περίπτωση μη ολοκλήρωσης προγραμμάτων λόγω καιρικών συνθηκών ή/και ανεπαρκούς χιόνωσης θα επιστραφούν αναλογικά οι καταβληθείσες  συνδρομές.

 Μεταφορά: Ευθύνη οικογένειας, προσέλευσης και αναχώρησης (δεν είναι απαραίτητη η παραμονή της οικογένειας στο κέντρο, τα παιδιά πλαισιώνονται από τους προπονητές τους καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας).

Θα γίνει φέτος έρευνα με εκδήλωση ενδιαφέροντος στην αίτηση εγγραφής για την μεταφορά παιδιών/γονιών αυθημερόν από/προς Αθήνα με Πούλμαν.

Γεύμα: Ευθύνη οικογένειας ως προς τα χρήματα ή την προετοιμασία ελαφριού μεσημεριανού γεύματος νερού ή και χυμού (όχι ως προς την συνοδεία ή φύλαξη). Κάθε χρόνο οργανώνουμε για την Ακαδημία μας παιδικό εκπτωτικό μενού διαθέσιμο στο εστιατόριο του χιονοδρομικού κέντρου.

Εξοπλισμός: Ευθύνη οικογένειας, μπότες, σκι, μπαστούνια (καλό είναι να τα ενοικιάζετε σαιζόν, για να χρησιμοποιεί το παιδί πάντα τα ίδια υλικά αφενός και αφετέρου να σας κοστίσει πολύ πιο φθηνά, μπορούμε να σας συστήσουμε καταστήματα με τα οποία συνεργαζόμαστε που ενοικιάζουν καινούργια υλικά σε πολύ προσιτές τιμές), 2 ζεύγη χιονοδρομικά γάντια (το ένα με τα 4 δάχτυλα ενωμένα), μάσκα, σκουφί, κράνος και προστατευτικά, μπουφάν κ’ παντελόνι σκι, σακίδιο πλάτης που θα περιέχει όσα δεν χρειάζονται να φορεθούν, αντιηλιακή κρέμα, νερό, το γεύμα, τυχόν φαρμακευτική αγωγή κ’ απρεσκι παπούτσια. + 1 φουλάρι ή μαντήλι

 

Υπεύθυνη επικοινωνίας: Για πληροφορίες, εγγραφές, ενημέρωση, διευκρινήσεις και ότι άλλο μπορεί να χρειαστείτε κα Σόφη Γκρίτση  τηλ.  Επικοινωνίας 6972004973 και [email protected]