Βόλος, Απρίλιος 2018
Την Παρασκευή 13, Σαββατο 14 και Κυριακή 15 Απριλίου, πραγματοποιήθηκε το 29ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αγωνιστικής Αναρρίχησης, οπου συμμετείχε η αγωνιστική ομάδα του ΕΟΣ Αθηνών.
Με τα αποτελέσματα των αθλητών, ο ΕΟΣ Αθηνών κατετάγη 8ος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.
Οι αθλητές που πήραν μέρος είναι αλφαβητικά ήταν οι:
- Αλεξανδρής Ορέστης
- Αλεξανδρή Λυδία
- Δημητρακόπουλος Ιάσωνας
- Καββαδία Μαρία
- Παπαδημητρίου Ευάγγελος
- Παπαλέξης Λευτέρης
- Παπαλέξης Γιώργος
- Σιδέρης Κωνσταντής
- Χατζόπουλος Δημήτρης
- Φώτη Όλγα
Τα αγωνίσματα που πήραν μέρος είναι :
- Lead Climbing (Δυσκολία),
- Speed Climbing (Ταχύτητα) και
- Boulder
Χαρακτηρηστικό της ομάδας ήταν η καλή ψυχολογία και η ομαδικότητα καθώς υπήρξαν πολλές διακρίσεις. Στο αγώνισμα boulder η Φώτη Όλγα διακρίθηκε στην 3η θέση. Στο αγώνισμα της ταχύτητας διακρίθηκαν ο Παπαλέξης Γιώργος και η Καββαδία Μαρία στην 2η θέση, καθώς και η Φώτη Όλγα και ο Παπαδημητρίου Ευάγγελος στην 3η θέση. Στο αγώνισμα της δυσκολίας στην 3η θέση διακρίθηκαν ο Παπαδημητρίου Ευάγγελος και Καββαδία Μαρία, καθώς και ο Χατζόπουλος Δημήτρης στην 2η θέση.
Στον συνδιασμό και των τριών αγωνισμάτων, διακρίθηκαν η Φώτη Όλγα και Παπαδημητρίου Ευάγγελος στην 3η θέση και Καββαδία Μαρία στην 2η.
Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους μας στήριξαν , τους γονείς των παιδιών και τον προπονητή τους Βίκτωρα Σέμπρο.





